Culori acoperis Metigla

Simulator de culoare

Nu esti decis ce culoare sa alegi pentru acoperis? Esti perfectionist si doresti sa armonizezi culoarea tamplariei si a peretilor cu nuanta acoperisului? Utilizeaza simulatorul pe care l-am creat special pentru a va ajuta in alegerea unei nuante de acoperis cat mai apropiate de dorintele dumneavoastra.

Pentru acoperisul Metigla, am creat o mare varietate de culori RAL, 19 nuante* mate si lucioase. Culorile propuse de noi sunt atat cele clasice, cat si alegeri mai moderne.

Ne-am gandit sa va usuram alegerea, oferindu-va posibilitatea de a le incerca virtual prin intermediul simulatorului de culori combinatiile asa cum va plac, iar la final, puteti sa salvati si sa pastrati schita. Astfel, va veti aminti cu usurinta combinatia ideala. De asemenea, va invitam sa ne solicitati o cerere de oferta, transmitandu-ne schita casei dumneavoastra sau dimensiunile acoperisului.

  *Nota: Stocurile de materie prima fiind variabile, este recomandat in a ne contacta pentru a verifica disponibilitatea colorii dorite.