Premii pentru 15 ani de succes

Am inmanat marele premiu!

Marele premiu al campaniei Coilprofil, “Premii pentru 15 ani de succes”, a fost inmanat castigatorului!
Felicitari domnului Petre, care a ales calitatea Coilprofil si a castigat o excursie in valoare de 1000 Euro.

Alege si tu Coilprofil – Cu noi esti complet acoperit!

Castigatorii tombolei!

mai mult >

Cei 15 castigatori ai campaniei "Premii pentru 15 ani de succes" Coilprofil, au fost alesi vineri, 16 septembrie 2016, ora 14.00, prin tragere la sorti.

Fii pe faza pentru marea extragere!

In data de 15 septembrie 2016 vom extrage castigatorii tombolei "Premii pentru 15 ani de succes"! Nu uitati, cupoanele participante trebuie sa ajunga la sediul nostru cel tarziu in data de 9 septembrie

Tombola - Premii pentru 15 ani de succes

mai mult >

In perioada 01 iulie -30 august 2016 organizam o tombola la care vor putea participa clientii care au achizitionat cel putin 150mp de acoperis complet Metigla.

Regulament Tombola

mai mult >

Participantii la campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos.

Cupon de participare

La fiecare comanda facturata care contine cel putin 150 mp de acoperis complet Metigla (tigla metalica Clas sau Star, tabla prefaltuita Click sau Faltz si accesoriile aferente - piese de finisaj standard si sistem pluvial), veti primi un CUPON de inscriere la tombola. Cuponul are 2 parti (albastra si rosie). Partea albastra trebuie completata si trimisa la sediul din Ceptura, Prahova, cod 107126, pana la data de 09 septembrie 2016, orele 17.00. Partea rosie trebuie pastrata de client in vederea validarii cupoanelor castigatoare.

Extragerea va avea loc pe data de 15 septembrie 2016.