Alte informatii

Manipularea si transportul

Tabla faltuita este livrata in pachete legate si infoliate, incarcarea se face mecanic cu ajutorul motostivuitorului. Ele se asaza pe suporti de protectie la distanta de 1 m. In timpul transportului se recomanda asigurarea pachetului cu chingi, evitandu-se deplasarea si deterioriarea lor in mijlocul de transport.

Descarcarea se va face cu un motostivuitor adecvat sau manual, cu respectarea regulilor specifice de manipulare. Pentru mentinerea formei, foile cu lungime mare vor fi ridicate din lateral si vor fi transportate pe cant, astfel se evita producerea de deformari in zonele de ambutisare.

Stocarea

Daca este necesar sa stocati produsul inainte ca acesta sa fie montat, atunci va recomandam sa acordati o atentie sporita urmatoarelor specificatii. Pentru exterior, trebuie sa asigurati o depozitarea in pozitie inclinata, in scopul de a evita acumularea unei cantitati de apa intre foile de tabla. De asemenea, se recomanda depozitarea pe o durata de maxim 30 zile, in conditiile asezarii pachetelor pe traverse de lemn uscat. In interior, tabla faltuita se va pastra intr-un loc uscat si bine ventilat.

Operatiuni Specifice

Pentru obtinerea unor rezultate cat mai bune, tabla profilata trebuie taiata cu un foarfece electric de taiat tabla sau cu un foarfece de taiat tabla manual, este interzisă tăierea foilor de tablă cu polizor, flex sau alte scule care determină supraîncălzirea locală a tablei. Spanul care rezulta din activitatea de debitare sau de perforare a tablei trebuie curatat imediat cu o perie. Este important sa aveti in vedere ca toate piesele de finisaj Coilprofil sunt protejate de o folie adeziva care trebuie indepartata inainte de inceperea montajului.

Montajul tablei faltuite Click si Faltz

De aceea, noi va recomandam montarea tablei faltuite Click si Faltz de catre montatorii autorizati, care ofera servicii de calitate. In ceea ce priveste modalitatea de montaj al tablei faltuite se monteaza pe sipci de lemn, asezate la o distanta de 350 mm intre ele, sau pe un covor de ventilare special. Sipcile vor avea dimensiunile 35-50 mm si vor fi confectionate din lemn uscat. Mai jos aveti o galerie de imagini cu modul de imbinare a tablei faltuite. Pentru a vedea imaginile in format mai mare, dati click pe o imagine