Alte informatii

Manipulare si transport

Metigla este livrata in pachete legate si infoliate, Incarcarea se face mecanic cu ajutorul motostivuitorului. Ele se asaza pe suporti de protectie la distanta de 1m.

In timpul transportului se recomanda asistarea pachetului cu chingi, evitand-use deplasarea si deterioriarea lor mijlocul de transport. Descarcarea se va face cu un motostivuitor adecvat sau manual, cu respectarea regulilor specifice de manipulare. Pentru mentinerea formei, foile cu lungime mare vor fi ridicate din lateral si vor fi transportate pe cant, astfel se evita producerea de deformari in zonele de ambutisare.

Stocare

Daca este necesar sa stocati produsul inainte ca acesta sa fie montat, atunci va recomandam sa acordati o atentie sporita urmatoarelor specificatii.

Pentru exterior, trebuie sa asigurati o depozitarea tiglei in pozitie inclinata, in scopul de a evita acumularea unei cantitati de apa intre foile de tabla. De asemenea, se recomanda depozitarea pe o durata de maxim 30 zile, in conditiile asezarii pachetelor pe traverse de lemn uscat. In interior, tigla Metigla se va pastra intr-un loc uscat si bine ventilat.

Operatiuni specifice

Pentru obtinerea unor rezultate cat mai bune, tabla profilata trebuie taiata cu un foarfece electric confectionat din tabla sau cu un foarfece de taiat din tabla manual.

Important: Pentru operatiunile de montaj este exclusa folosirea polizorului unghiular! Spanul care rezulta din activitatea de debitare sau de perforare a tablei trebuie curatat imediat cu o perie. Este important sa aveti in vedere ca toate piesele de finisaj Coilprofil sunt protejate de o folie adeziva care trebuie indepartata inainte de inceperea montajului.

Acordati atentie sporita montajului!

De aceea, noi va recomandam montarea tiglei Metigla de catre montatorii autorizati, care ofera servicii de calitate. In ceea ce priveste modalitatea de montaj, tigla Metigla se monteaza pe sipci de lemn, asezate la o distanta de 350 mm intre ele. Sipcile vor avea dimensiunile 35x50 mm si vor fi confectionate din lemn uscat.